woensdag 4 februari 2015

Nieuw LED spiegelverlichting Veronica in chroom en mat chroom !

http://www.sanicare.nl/product_info.php?cPath=47&products_id=327
 
 
 
Ledverlichting Veronica: klinkt bekend, maar let op !

In de Sanicare collectie spiegelverlichting is de lamp Veronica een vertrouwde naam. Klopt, maar dan als halogeen uitvoering. Gezien deze lamp zeer geliefd is, introduceren we nu ook de Veronica LED uitvoering!

De moderne vormgeving en zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding is uiteraard dan ook van toepassing op deze LED editie.  De Veronica LED is 30 cm breed en leverbaar in mat chroom en chroom.

Led verlichting:

Het meest optimale licht voor in de badkamer krijgt u, als u kiest voor verlichting aan de bovenzijde van de spiegel en/of aan de zijkant van de spiegel. Op deze manier heeft u geen last van schaduwen en wordt uw gezicht het best verlicht.

Met led-verlichting kunt u energie besparen, waardoor u de co2-uitstoot terug kunt brengen. Ledverlichting wint daarnaast steeds meer aan populariteit, vanwege de duurzaamheid van de lampen. Bovendien is ledverlichting veel minder gevoelig voor trillingen, in vergelijking met de overige lichtbronnen waar u uit kunt kiezen. Gezien ledverlichting niet heet wordt, zorgt het voor een grote mate van veiligheid. Daarnaast zorgt ledverlichting voor een meer efficiƫnt gebruik van energie.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten