vrijdag 14 november 2014

Nu op YouTube keramiek serie SaniWell ( Sanicare )

Nu op YouTube een presentatiefilm van de keramiek serie SaniWell !
 

 
Let op ! Deze maand alle wandclosets in de aktie, dus ook dit wandcloset ! Kijk op www.sanicare.nl (ingelogd) voor meer info of neemt u contact op met uw Sanicare vertegenwoordiger.
Wandcloset en urinoir van de serie SaniWell !

Een robuust wandcloset met bijzondere ophanging !
Hoe wordt dit wandcloset gemonteerd ?
Bekijk gerust de montagehandleiding op www.sanicare.nl
In het zicht ziet u namelijk uitsluitend twee chromen afdekdopjes !

Dit robuuste wandcloset loopt geheel rond door tot de achterzijde, waardoor de bevestiging achter het wandcloset valt. Een rustige en luxe uitstraling, maar met zijn diepte van 50,5 cm. valt hij toch onder de noemer "compact wandcloset".

U heeft de keuze om dit wandcloset compleet te maken met de Sanicare soft-close toiletzitting of de Sani-Forte soft-close toiletzitting. Bij de Sani-Forte toiletzitting sluit de deksel over de bril aan op het wandcloset voor een nog strakkere uitstraling.

Het urinoir heeft een boveninlaat en achterafvoer met sifon en is te combineren met het neutrale design SaniArt schaamschot. Dit SaniArt schaamschot is universeel (links/rechts). Voor meer informatie www.sanicare.nl !

We krijgen wel vaker de vraag hoe onze YouTube films geplaatst kunnen worden op een eigen website. Ga naar Youtube (bv door onze rechtstreekse link op www.sanicare.nl). Ga naar de gewenste film en klik deze aan (zodat die ook afspeelt). Onder de film zie je nu "delen". Je kunt op verschillende manieren video's delen.

* Deze video delen: je krijgt een link die je ergens anders kunt kopiëren en plakken, net zoals in een e-mailbericht.
* Sociale netwerken: klik op één van de sociale netwerk-pictogrammen (bijv. Facebook, Twitter) om de video daar te delen.
* Insluiten: hiermee kun je de video laten zien op een andere site, zoals op je website of blog.
* E-mail: YouTube verzendt een e-mail naar je e-mailadres(sen) dat je invoert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten